Sök
Stäng Meny

29 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

00.51 Göteborg, grov misshandel
I en lägenhet på Berättelsegatan spårade en fest ur och det blev bråk. En kvinna i 35-årsåldern fick en skärskada i huvudet av en kniv eller flaska. Kvinnan fick åka med ambulansen till Sahlgrenska sjukhuset för vård och en man i 40-årsåldern greps på platsen misstänkt för grov misshandel. Ytterligare fyra personer hämtades in som vittnen men släpptes efter förhör.

01.13 Skövde, drograttfylleri
På Vadsbovägen stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och togs med för vidare provtagning. Han misstänks för drograttfylleri samt innehav av narkotika.

04.50 Alingsås, rån
En man i 60-årsåldern uppger att han tidigare under kvällen blivit rånad av tre män i en tunnel vid järnvägsstationen. Han blev av med sin mobiltelefon, kontanter samt sitt busskort. Han blev inte skadad vid rånet. I nuläget finns det ingen misstänkt.

05.41 Göteborg, rån
På Tredje Långgatan blev en man i 25-årsåldern rånad på sin mobiltelefon. Minst två andra män slog ner honom och sparkade honom i huvudet samtidigt som de tog hans telefon. Han fördes till sjukhus med bland annat ett sår i bakhuvudet. Polisen förhörde flera vittnen på plats och senare kunde en man i 30-årsåldern gripas misstänkt för grovt rån. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.