Sök
Stäng Meny

29 april 07:29, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00-07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:14 Missbruk av urkund, Härjedalen:
Polispatrull beordras till en restaurang där en person använt en annan persons legitimation/körkort. En anmälan upprättas.

00:25 Viltolycka, Berg:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 535 i Storsjö. Inga personskador rapporteras.

00:27 Viltolycka, Krokom:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på Ängevägen, Änge. Inga personskador rapporteras.

00:28 Rattfylleri, Östersund:
Vid stopp och kontroll av en personbil i centrala Östersund misstänks föraren vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott (bruk) upprättas.

01:16 Misshandel, Östersund:
Polispatrull beordras till en adress med anledning av ett bråk mellan två personer som har en relation med varandra. En anmälan och en motanmälan gällande misshandel upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon behövt föras till sjukvård.

Övrigt:
Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.