Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 29 april 13:16

29 april 08:37, Trafikolycka, personskada, Stockholm

Olycka på riksväg 75 vid Nybodakopplet.

Polisen, räddningstjänsten och ambulanspersonal är på plats vid olyckan som skett på riksväg 75. Olyckan ska ha skett i södergående riktning.

Uppdatering klockan 09:53

Två personbilar bärgades från olycksplatsen. Olyckan var en frontalkrock och en av förarna är misstänkt för grov vårdslöshet i trafik, grovt rattfylleri samt för att ha kört bil utan giltig behörighet. Polisen som var på plats har talat om att ambulanspersonalen förde personer till sjukhus för fortsatt vård.

Uppdatering klockan 13:09

Polisen som var på plats har talat om att olyckan skedde E4 södergående i höjd med Västberga och Nybodakopplet. Den förare som är misstänkt för brott har kört mot trafiken och frontalkrockat med en mötande personbil. Den personbilen blev efter olyckan påkörd bakifrån av en annan personbilsförare. Fyra personer fördes till sjukhus med ambulans från olycksplatsen, där en är den förare som är misstänkt för brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.