Sök
Stäng Meny

10 augusti 09:13, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en lugnt natt i Polisområde Värmland, nedan följer ett urval av nattens händelser.

Kil
01.05: Polispatrull stoppar och kontrollerar en bilist, en man i 18-årsåldern. Mannen saknar behörighet att framföra körkortspliktigt fordon. Anmälan olovlig körning upprättas av polispatrullen.

Kristinehamn
02.54: En anmälare tillika målsägande kontaktar polisen, anledning är att en okänd person precis tillgripit två el-cyklar som fanns i anslutning till den husvagn målsägande övernattar i. Inga batterier var monterade på cyklarna, de båda satt ihop med en kraftig kätting. Polispatrull beordras till platsen, cyklarna anträffas ett 50-tal meter ifrån plasten där de tillgreps. Cyklarna återlämnades på färskgärning, anmälan stöld är upprättad av polispatrullen. Ingen gärningsperson anträffades

03.13: Polispatrull blir beordrade till en adress i Kristinehamns kommun. Anledningen är att en man slår en kvinna, de har tidigare haft en relation. Mannen har slagit och hotat kvinnan. Misstänkt, en man i 55-årsåldern grips. Mannen kommer förhöras och ärendet föredras för en åklagare för vidare beslut om vidare frihetsberövande och då i form av anhållande. Det saknas uppgifter om målsäganden sökt sjukvård.

Patruller har i övrigt ägnat sig åt rutinuppdrag. Flertalet personer samt fordon är kontrollerade under natten. Det har även hanterats ärende kring psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.