Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 12 augusti 07:50

12 augusti 07:42, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Narkotikabrott, Kristinehamn kl. 22.19

En man i 35-årsåldern får åka med polispatrull för provtagning med anledning av att patrullen misstänker att han är påverkad av narkotika. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Trafikbrott, Sunne kl. 23.37

En kille i de äldre tonåren är misstänkt för olovlig körning i Torsberg efter att en polispatrull stoppat den A-traktor som killen körde. Patrullen misstänker att fordonet går att köra snabbare än lagstadgad hastighet och fordonet är taget i beslag för teknisk undersökning.

Narkotikabrott, Karlstad kl. 02.09

En man i 20-årsåldern får åka med en polispatrull för provtagning med anledning av att han visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika i Tingvallastaden. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Narkotikabrott, Arvika kl. 02.31

Två killar i de äldre tonåren får åka med polispatrull för provtagning med anledning av att de visar tydliga tecken på att vara påverkade av narkotika i centrum. Resultatet på provtagningen får visa om de har gjort sig skyldiga till brott.

Stöld/inbrott, Arvika kl. 04.51

Det har varit inbrott i ett kapell i Prästgården. En eller flera okända personer har tagit sig in i lokalen genom ett fönster. Polisen har varit på plats för att söka efter spår efter de misstänkta. Det är oklart om något, och i så fall vad, har blivit stulet.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 18 personer eller fordon, omhändertagit tre personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat en viltolycka utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.