Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 22 augusti 18.51

15 augusti 21:53, Försvunnen person, Älvkarleby

Polisen söker efter en man i 80-årsåldern som senast sågs i Skutskär.

cykel-man.jpg.png

Polisen har sedan klockan 21.53 på tisdagskvällen letat efter en man i 80-årsåldern som ska ha lämnat sitt hem i centrala Skutskär vid 16-tiden. Mannen är 170 centimeter lång och bär troligen blå jeans, kortärmad skjorta och träningsjacka. Har en äldre damcykel med cykelkorg.

Sökandet har pågått under natten och fortsätter nu under onsdagsmorgonen och dagen.

Flera patruller, däribland både hund och helikopter, deltar i arbetet med att söka av områden som kan vara aktuella utifrån mannens bostad och senast kända position.

Signalement:

170 centimeter lång.

Tunnhårig, vitt hår.

Täckjacka.

Blå jeans.

Kortärmad skjorta.

Ring 112 om du har uppgifter eller iakttager som kan hjälpa polisen att hitta mannen.

Anhöriga har godkänt publicering av bilden i media.

Uppdatering kl 21:40

Polis fortsätter att söka efter mannen under kvällen och natten.

Torsdag 09:00:

Hemvärnet har på polisens begäran anslutit i sökarbetet. Även sjöräddningen är inkopplad. Sökarbetet efter den försvunne mannen fortgår.

Fredag 22:13:

Polisen kommer att fortsätta sökandet under helgen. Polisen väljer också att gå ut med en bild på den cykeln som mannen ska ha lämnat på, och som har ett utmärkande utseende.

Har du sett cykeln, eller vet du var den är, ring polisen snarast på 112. Bilden på cykeln får gärna publiceras av media.

Uppdatering 22 augusti:

Polisen har beslutat att avsluta sökinsatsen efter den försvunna mannen i Skutskär. Efter sju dagars sökande gör polisen bedömning att vi inte kommer att hitta mannen i sökområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.