Sök
Stäng Meny

16 augusti 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

23.21 Borås, bråk
Vid Kasernvägen omhändertas en stökig yngre man för störande av allmän ordning och han gör sig även skyldig till våldsamt motstånd.

02.02 Lidköping, brand
Polis och räddningstjänst larmas till ett flerfamiljshus på Norra Torngatan med anledning av att det brinner i en lägenhet. De boende i lägenheten kan ta sig ut på egen hand men körs till sjukhus för kontroll. Alla boende i trapphuset evakueras men ingen kommit till skada. Trolig brandorsak är ett kvarglömt brinnande ljus. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

02.17 Göteborg, smällar
Polis larmas till Tuve där flera boende hört smällar i området som de tror är skottsalvor. Polisen är och söker i området men ser inga tecken någonstans som tyder på att det skjutits i området.

03.32 Munkedal, stöld av moped
Vid Kviströmsvägen griper polisen två yngre män i 20-årsåldern misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. När de fick syn på en polispatrull slängde de mopeden och sprang från platsen men blev gripna av polispatrullen. Mopeden tas i beslag och är misstänkt stulen.

05.29 Mellerud, viltolycka
I Dalskog är det en älg som springer in i sidan på en personbil. Dessbättre inga personskador. Älgen springer från platsen och eftersöks av jägare med okänt resultat.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.