Sök
Stäng Meny

16 augusti 08:00, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

00.16 En person gripen för tillgrepp av fortskaffningsmedel på Gillbergavägen i Eskilstuna efter att en man stoppats i en personbil. Mannen försöker springa från patrullen men fångas in efter en kortare jakt. Fordonet är anmält stulet. Mannen är även misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, narkotikabrott-eget bruk och märkesförfalskning då registreringsskylt manipulerats. Mannen som är i 20-årsåldern blir anhållen under natten.


00.44 Plogstigen, Strängnäs. En anmälare som sannolikt avbryter en pågående stöld av däck och bildelar då flera personer hastigt lämnar en plats där en bil står kvar. Bilen står på pallar och hjulen är avmonterade. Sannolikt har gärningspersonerna fått med sig andra delar från bilen och en anmälan om stöld upprättad. Ingen misstänkt anträffad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.