Sök
Stäng Meny

17 augusti 08:17, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. Det ärende som sticker ut: 

23:20 Polis och ambulans larmades till Torggatan i Gislaved med anledning av ett rån mot en kiosk. Tre maskerade och okända gärningspersoner ska ha kommit in i butiken och visat upp ett vasst föremål samt ett vapenliknande föremål och på så sätt hotat till sig stöldgods i form av cigaretter och kontanter. En person ur personalen ska också ha fått ett slag i ansiktet i samband med detta och har kontrollerats på plats av ambulans. Efteråt ska gärningspersonerna ha sprungit från platsen. Polis på plats har pratat med vittnen samt sökt efter gärningspersonerna med hundpatrull men i nuläget har ingen gripits. En anmälan om grovt rån har skrivits.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, trafikkontroller, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.