Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 24 augusti 22:03

24 augusti 20:55, Mord/dråp, försök, Stockholm

Från Södermalm fördes en brandskadad man till sjukhus.

Räddningstjänsten fick samtal om att en eller två personer startade en brand på eller i närheten av en person i Fatbursparken.

Polisen hade möjlighet att prata med den skadade mannen innan han fördes till sjukhus med ambulans. Inledningsvis berättade han inte något om vad som hänt, polisen kommer åka till sjukhuset för att fortsätta att prata med honom. Enligt de första uppgifterna om hans skador var att han är skadad på överkroppen.

Polisen har inlett en förundersökning angående försök till mord. Polisen kommer prata med personer som finns i området för att ta reda på om de har hört eller sett något som kan vara till hjälp för att klargöra vad som hänt. Polisen kommer även undersöka om film från trygghetskameror i området kan vara till hjälp i utredningen.

Uppdatering klockan 22:01

Det utredningsarbete som har gjorts hittills har lett till att en man i 35-årsåldern är gripen misstänkt för försök till mord.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.