Sök
Stäng Meny

25 augusti 07:25, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt i Polisområde Örebro

Hallsberg

23.00: Polispatrull upprättar anmälan skadegörelse efter att ett vittne påkallat att ett fordon har ett sönderslagen ruta. Målsäganden är kontaktad och anmälan kan komma att kompletteras om det saknas något ifrån fordonet.

02.11: En man i 50-årsåldern kontrolleras i centrala Hallsberg, mannen påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning och analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Örebro

02.14: En bilist kontrolleras i södra Örebro. Föraren, en man i 30-årsåldern blåser positivt i sållningsinstrument varpå mannen medtas för provtagning. Vid bevisprov framkommer att mannen blåser precis under straffbar nivå varför misstanke gällande rattfylleri faller. Mannen försätts på fri fot.

Patruller har i övrigt ägnat sig åt rutinuppdrag vilket innefattat person samt fordonskontroller. Det har hanterats sju stycken viltolyckor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.