Sök
Stäng Meny

25 augusti 07:56, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:58 Misshandel, Boden
Polis beordras till Svartbjörnsbyn i Boden med anledning av bråk. En man grips, misstänkt för att ha misshandlat en annan man.

23:55 Olaga intrång, Luleå
Polis beordras till Residensgatan i Luleå med anledning av att obehöriga personer setts gå in i ett källarförråd. Några personer anträffas och identifieras. Anmälan gällande olaga intrång ska upprättas.

00:49 Brand, Luleå
Polis beordras till Hertsön med anledning av band i en bod intill en skola. Platsen spärras av och en anmälan gällande mordbrand ska upprättas.

01:58 Trafikbrott, Luleå
På E4 vid Strömsund utfärdas en ordningsbot (böter) till en personbilsförare. Anledning är hastighetsöverträdelse.

02:38 Arbetsplatsolycka, Gällivare
Polis beordras till Koskullskulle på grund av en olycka under arbete. En lastbil har åkt i diket. Föraren förs till sjukvård med ambulans och polis åker till sjukhuset och håller förhör med föraren. Ärendet hanteras som en arbetsplatsolycka och en anmälan ska upprättas.

03:55 Skadegörelse, Luleå
Polis beordras till en skola på Mjölkudden med anledning av att fönster utsatts för skadegörelse. Platsen dokumenteras och en anmälan ska upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.