Sök
Stäng Meny

26 augusti 07:45, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i Polisområde Värmland

Karlstad
23.05: En kvinna i 50-årsåldern uppger att hon har blivit misshandlad, misstänkt är en man i 45-årsålder. De är inte bekanta med varandra. Misstänkt ej kvar på plasten när patrull anländer. Målsäganden söker sjukvård, anmälan misshandel upprättas.

Arvika
23.17: Kvinna i 55-årsåldern misstänks för att ha stulit en cykel, kvinnan har klippt låset på cykeln. Anmälan stöld är skriven av polispatrull.

Karlstad
23.59: En mani 25-årsåldern misstänks för narkotikabrott, innehav samt eget bruk. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

02.31: En kvinna i 50-årsåldern uppger att hon blivit misshandlad på sitt hotellrum i Karlstad. Patrull upprättar anmälan misshandel. Mannen är känd av kvinnan. Det saknas uppgifter om eventuell skadebild eller om målsäganden sökt eller kommer sökea sjukvård.

Säffle
02.27: Polispatrull profilerar och stoppar en bilist, föraren blåser positivt i sållningsinstrument. Mannen som är i 50-årsåldern medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Polisen har i övrigt omhändertagit en handfull personer i Polisområde Värmland på grund av allt för hög berusningsgrad. Det har hanterat ärende med psykisk ohälsa. Det har även genomförts ett antal person samt fordonskontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.