Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 29 augusti 20:10

29 augusti 13:47, Mord/dråp, försök, Linköping

Flera polispatruller på plats i Skäggetorp.

13:10 larmar flera inringare om en pågående misshandel i Skäggetorp. Polisen åker dit med flera patruller och hittar en skadad kvinna utomhus. 

Ambulans är på plats och polisen har upprättat avspärrningar på området. 

Uppdatering 13:59:

Uppgifter tyder på att målsäganden blivit misshandlad med ett vasst tillhygge. Ingen gärningsperson finns kvar på platsen. Rättsläget är försök till mord.

Har man gjort iakttagelser i samband med händelsen vill polisen att man tar kontakt med oss på brottsplatsen.

Uppdatering 14:43:

Utredningsåtgärder som gjorts visar på att målsägande och gärningspersonen är bekanta med varandra sedan innan. Kvinnan har förts med ambulans till sjukhus. Frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården. Ingen har gripits i nuläget, men polisen är angelägen att få in iakttagelser från händelsen eller information om personer som visat udda beteende. Har du sett något? Ring 114 14. 

Uppdatering 15:16

Polisen arbetar fortsatt på brottsplatsen. En kriminalteknisk undersökning kommer genomföras och dörrknackning i området har påbörjats. Rättsläget är fortsatt försök till mord. 

Uppdatering 19:26

Den kriminaltekniska undersökningen har genomförts och avspärrningarna vid brottsplatsen har hävts. Ingen person har gripits. 

* Om det finns ytterligare information kommer denna text att uppdateras. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.