Sök
Stäng Meny

03 augusti 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här följer en kort nattsammanfattning med ett urval av händelser efter kl. 22 igår kväll. Ingen större händelse som inträffat.

22.58 En anmälare i Finspång som anmäler en pågående stöld ur en obemannad butik på Örebrovägen. Anmälaren kan se i kamera hur flera personer tillgriper en mängd varor och ställer det utanför butiken. Anmälan om stöld genom inbrott upprättad. Personerna har på okänt sätt tagit sig in i butiken. Ingen misstänkt i nuläget.


02.46 Väktare som anmäler en pågående skadegörelse genom klotter på ett tåg på Resecentrum i Linköping. Patrull kan gripa en person i 35-årsåldern misstänkt för brottet. En del brottsverktyg i beslag och en anmälan om skadegörelse upprättad. Mannen släppt efter förhör.


02.48 En brand i ett fordon i Gottfridsberg, Linköping. Det finns ingen känd orsak till branden i den parkerade bilen och en anmälan om skadegörelse upprättad. Ingen misstänkt finns i nuläget.


03.00 Bilbrand Storgatan, Valdemarsvik. Uppgifter via SOS om ytterligare en bilbrand i parkerat fordon som startat utan känd anledning. Anmälan om skadegörelse genom brand upprättad. Ingen misstänkt i ärendet. Finns i nuläget ingen känd koppling till ärendet i Linköping.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.