Sök
Stäng Meny

31 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

22:05, rån, Göteborg
Ett larm kommer in om att en man i 20-årsåldern har blivit rånad på sin mobil i Masthugget av tre gärningsmän som även försökte sälja narkotika till mannen. Polis anländer till platsen och söker av området samt upprättar en anmälan om rån. Ingen frihetsberövad. 

23:26, brand, Mölndal

Ett larm kommer in om att det brinner i en tvättstuga i Balltorp. Polis och räddningstjänst anländer till platsen. Branden släcks. Inga personskador. Enligt uppgift ska ett antal ungdomar ha synts till i anslutning till att branden startade. Polispatruller och hundpatruller söker av området utan resultat. Ingen frihetsberövad. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

00:02, rattfylleri, Mark
En polispatrull uppmärksammar en personbil som håller en mycket hög hastighet och därefter får punktering och stannar. Bilföraren, en man i dryga 20-årsåldern, lämnar fordonet och springer. Patrullen följer efter till fots och kommer ikapp. En anmälan om misstänkt drograttfylla, grov olovlig körning, anmälan om trafikolycka, vårdslöshet i trafik upprättas och mannen frihetsberövas.    

03:28, rån, Göteborg
Ett larm kommer in om att en man i 35-årsåldern har blivit rånad på en summa kontanter i Masthugget av ett flertal gärningsmän. Polis anländer till platsen och upprättar en anmälan om rån. Ingen frihetsberövad. 

Se separat händelsenotis för information kring detonationerna i Göteborg.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.