Sök
Stäng Meny

Just nu har vi it-störningar och arbetar för att lösa dem. Det går att kontakta polisen på 114 14 och 112.

31 augusti 07:30, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en lugn natt ut polisiär synvinkel i Polisområde Värmland.

Karlstad
22.07: På Orrholmen kontrolleras en person efter iakttagelse av misstänkt cykelstöld. Misstänkt är en man i 35-årsåldern. Mannen påvisar också tecken på narkotikapåverkan. Anmälan stöld samt narkotikabrott skrivs av patrullen, aktuell cykel tas i beslag.

01.05: En bilist kontrolleras i centrala Karlstad. Föraren, en man i 35-årsåldern medtas för provtagning. Analys får utvisa om misstanke kvarstår gällande rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott, eget bruk.

02.00: En man i 20-årsåldern framför ett fordon i norra delarna av Karlstad. Föraren misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott. Analys efter provtagning får utvisa om misstanke kvarstår.

Natten har annars bestått av fordon samt personkontroller. Polispatrull har bistått region genom handräckningsbegäran som inkommit polismyndigheten. Det har hanterats viltolyckor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.