Sök
Stäng Meny

Just nu har vi it-störningar och arbetar för att lösa dem. Det går att kontakta polisen på 114 14 och 112.

Uppdaterad 05 augusti 03.03

04 augusti 23:07, Mord/dråp, försök, Haninge

Polisen fick in samtal om att det fanns minst en skadad person i Handen.

Polisen som är på plats i centrala Handen har talat om att minst två personer är skadade. De har påbörjat livräddande åtgärder på den person som uppges vara allvarligt skadad. 

Ambulanspersonal är på plats och på polisen kommer att arbeta med att ta reda på vad som har hänt genom att prata med de personer som finns i området. 

I den informationsinhämtning som gjorts har det konstaterats att ett parkerat fordon har skador som kan ha med de skadade personerna att göra. Detta kommer polisen utreda i den förundersökning som är inledd angående försök till mord.

Uppdatering den 5 augusti klockan 00:44

De två män som fördes till sjukhus har båda skottskador. Polisen fortsätter med utredningsarbetet för att ta reda på vad som hänt. Platsen är avspärrad för att tekniker ska genomföra en brottsplatsundersökning. 

Uppdatering klockan 03:00

En av de män som fördes till sjukhus är avliden. Hans anhöriga är underrättade. I och med det är brottsrubriceringen på polisens förundersökning mord och mordförsök.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.