Sök
Stäng Meny

09 augusti 07:01, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Trafikolycka, Borlänge kl. 22.18

En man i 70-årsåldern kör omkull med sin moped i Tjärna ängar. Då patrullen kom till platsen fattar de misstanke om att han är påverkad och han får åka med patrullen för provtagning. Mannen är misstänkt för rattfylleri. Han åkte inte till sjukhus för vård med anledning av olyckan.

Grov misshandel, Avesta kl. 22.44

En man i 25-årsåldern är misstänkt för att ha skadat en kvinna i 45-årsåldern, med någon form av tillhygge, i en bostad. Det är oklart vems bostad det är. Mannen kunde frihetsberövas en bit från brottsplatsen och blev förd till polisstationen för förhör. I nuläget har det inte fattats något beslut om ett eventuellt anhållande. Kvinnan fick mindre skador av misshandeln. De båda personerna känner varandra.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat tre personer eller fordon, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat två viltolyckor utan personskada

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.