Sök
Stäng Meny

09 augusti 07:03, Sammanfattning kväll och natt, Falkenberg

Dagens presstalesperson är på plats.

23:41, allmänfarlig ödeläggelse, Falkenberg: Polisen larmas om en kraftig explosion på Västra Gärdet. Flera patruller rycker ut till platsen. Vid porten till ett flerfamiljshus har ett föremål detonerat. Det är omfattande skador på och omkring entrédörren till fastigheten, men ingen person har kommit till skada. Platsen spärras av. Under natten har nationella bombgruppen och polisens tekniker arbetat på platsen. Polisen har även hört vittnen och arbetat med informationsinhämtning. Brottet rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse och en förundersökning har inletts. Ingen misstänkt gripen i nuläget. 
   Natten mot tisdag larmades polis till samma område efter att boende i området hört en explosion. Då upprättades en anmälan om skadegörelse och brott mot lagen om explosiva varor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.