Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 02 december 10.11

01 december 16.13, Misshandel, Sundsvall

Midälvavägen, Nacksta, en man har utsatts för synnerligen grov misshandel med tillhygge

Polis och räddningstjänst åker till platsen. Mannen, som är i 35-årsåldern, förs till sjukvård. Polisen håller förhör med vittnen på plats och arbetar med att genomföra en teknisk undersökning.

Polisen är intresserad av allmänhetens iakttagelser från Midälvavägen/Nacksta. Har du sett eller hört något? Tipsa polisen via telefon 114 14. 

Uppdatering lördag kl. 10:11:

Rubriceringen är fortsatt synnerligen grov misshandel. Det finns ingen misstänkt eller frihetsberövad i ärendet.

Polisen arbetar intensivt med ärendet. En teknisk undersökning av brottsplatsen har genomförts och polisen arbetar vidare med olika utredningsåtgärder, såsom förhör med vittnen. Förhör med den målsägande mannen kommer att hållas under dagen.

Polisen är fortsatt angelägen om att få in tips och iakttagelser som kan sättas i samband med händelsen via 114 14 eller polisens tipsformulär på webben (se länk nedan).

En digital dörrknackning kommer att genomföras, vilket innebär att polisen ringer runt till boende i det aktuella området.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.