Sök
Stäng Meny

02 december 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Jönköpings län

Nattsammanfattning

God morgon! Under natten, mellan 22 och 07 har polisen hanterat ett hundratal ärenden i Jönköpings län. Det har varit en ganska stökig natt med så väl ett antal berusade personer som fått omhändertas samt mindre trafikolyckor i halkan. Några ärenden sticker ut. 

 

01:37 Anderstorpsvägen, Gislaved

Polispatrull egenintierar stopp av en personbil. Stoppet renderar i en misstanke om rattfylleri, varpå föraren en man i 25-årsåldern får följa med på provtagning. Körkortet omhändertogs på plats. 

 

01:52 Storgatsbacken, Värnamo 

När polispatrull skulle omhänderta en man enligt lagen om berusade personer blev han agressiv. Mannen blev sedermera istället gripen som misstänkt för två fall av våld mot tjänsteman samt två fall av våldsamt motstånd. 

 

02:26 Värnamo

Polis och ambulans kallas till centrala Värnamo med anledning av att man anträffat en skadad person. Den drabbade, en man i 40-årsåldern, hade skador i en hand efter misshandel med vasst tillhygge. En annan man i 45-årsåldern, grips misstänkt för grov misshandel. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.