Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 05 december 13.13

05 december 11.56, Trafikolycka, Örebro

En trafikolycka har inträffat på Universitetsgatan i Örebro

SOS-alarm meddelar att de skickar resurser till en trafikolycka där en person blivit påkörd av en bilist. Gångaren är vaken och talbar.
Polispatrull är beordrad till platsen.

Uppdatering kl. 12.36:
Den påkörda personen ska enligt uppgift ha färdats på cykel vid kollisionen, personen är kvinna i 18-årsåldern och hon är förd till sjukvården för kontroll. Polispatrull kommer vidta utredningsåtgärder för att undersöka vad som föranlett kollisionen.

Uppdaterad kl. 13.08:

Kollisionen har varit mellan en bilist och en gångare, informationen att det även varit en cykel varit inblandad är felaktig.

Efter att polispatrull samtalat med bilisten är den samlade bedömningen inte ännu gjord hurvida brottslig gärning ligger till grund för olyckan, varken av bilist eller gångaren. Ärendet kommer under eftermiddagen sammanställas och därefter kommer beslut fattas om ärendet kommer handläggas under formera av förundersökning eller om ärendet är att anse som en ren olycka.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.