Sök
Stäng Meny

06 december 07.30, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt i polisområde Örebro

Lindesberg
00.17: Ett vittne iakttar tre män på en parkering i Lindesberg, männen beter sig avvikande varför vittnet kontaktar polisen. Patrull anträffar en domkraft intill ett fordon där männen befunnit sig, misstanke om att gärningspersonerna försökt tillgripa däck från det parkerade fordonet uppstår. Anmälan försök till stöld från fordon upprättas, ingen person är frihetsberövad eller misstänkt i ärendet.

Kumla
01.20: Man i 18-årsåldern kontrolleras i Kumla, mannen påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika varpå mannen medtas för provtagning. Analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Örebro
04.23: En man i 30-årsåldern misstänks för olaga intrång efter att ha betett sig tillträde till en adress som han inte är berättigad till. Mannen är inte vidare frihetsberövad.

Patruller har under natten genomfört ett större antal person och fordonskontroller. Det har hanterats ärende med psykisk ohälsa. Fem viltolyckor har kommit till polisens kännedom och hanterats därefter.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.