Sök
Stäng Meny

09 december 08.00, Sammanfattning natt, Örebro

Nedan följer ett urval av nattens händelser från polisområde Örebro

Örebro
22.35: En man misstänks för att ha ofredat en kvinna han har en relation med. Polispatrull har upprättat en anmälan.

23.08: Polispatrull profilerar och stoppar och kontrollerar en bilist i de västra stadsdelarna av Örebro. Föraren misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika och narkotikabrott eget bruk samt grov olovlig körning. Passagerare är en man i 35-årsåldern, denne misstänks för narkotikabrott, innehav. Beslaget av den misstänkta narkotikan kommer analyseras på NFC, Nationellt forensiskt center.

00.43: Två män, en i 30 och den andra i 55-årsåldern har slagits på ett hotell i Örebro. Polispatrull skriver två anmälningar misshandel. Männen är bekanta med varandra.

01.41: En ordningsvakt på en krog i centrala Örebro blir bespottad och utsatt för våld. Misstänkt är en kvinna i 18-årsåldern, kvinnan omhändertas i samband med ingripandet för LOB, lag om omhändertagande av berusad person.

02.50: Polis kontaktas av en man i 20-årsåldern, mannen uppger att han blivit knuffad och slagen till marken av en för honom okänd person. Händelsen inträffade i centrala Örebro. Polispatrull har sökt gärningsman utan att anträffa någon. Anmälan misshandel är skriven av polispatrull.

Kumla
03.10: Två män, en i 30 och den andra i 50-årsåldern misstänks för olaga intrång då de befunnit sig inne på en byggarbetsplats i Kumla. Mannen i 30-årsåldern misstänks även för narkotikabrott, innehav.

Nora
04.02: Polispatrull upprättar anmälan allmänfarlig vårdslöshet efter en så kallad torrkokning i ett flerfamiljshus i Nora. En kvinna i 70-årsåldern är avförd till sjukvården.

Under natten har det hanterats fyra ärenden med psykisk ohälsa i polisområde Örebro. Det har inkommit kännedom och hanterats åtta viltolyckor. Ett flertal bilister och personer har kontrollerats av polisen i olika situationer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.