Sök
Stäng Meny

09 december 08.00, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser från polisområde Värmland

Kil
22.30: Man i 25-årsålder misstänks för grov olovlig körning och rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk. Kontrollen genomfördes i centrum.

Karlstad
23.50: En man i 18-årsåldern misstänks för misshandel på en krog i centrala Karlstad. Vidare saknas information om ärendet, det finns heller ingen information om målsäganden.

00.29: Vid kontroll av en bilist på Färjestad i Karlstad misstänks en man i 20-årsåldern för grov olovlig körning.

00.47: På en krog i centrala Karlstad misstänks en man i 30-åråsldern för narkotikapåverkan. Mannen medtas för provtagning och analys får utvisa om misstanke kvarstår.

01.02: Man i 50-årsåldern grips efter att ha misshandlat och hotat en kvinna han har en relation med. Brottet skedde i Karlstad. Det saknas information om målsäganden sökt eller kommer söka sjukvård.

01.24: Ett omhändertagande enligt LOB, lag om omhändertagande av berusad person gör sig en man i 20-årsåldern misstänkt för flertalet brott. Mannan misstänks för grovt brott mot knivlagen, narkotikabrott eget bruk och våld mot tjänsteman. Mannen misstänks även för att olovligt filmat i skyddsobjekt.

01.25: Polispatrull skriver polisanmälan om sexuellt ofredande efter att en kvinna i 30-årsåldern blivit utsatt på en krog i centrala Karlstad. Misstänkt är identifierad och är en man i 20-årsåldern.

Under natten har det även hanterats tre viltolyckor. Patruller har också genomfört ett antal person samt fordonskontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.