Uppdaterad 10 februari 10:11

10 februari 06:28, Trafikolycka, personskada, Stenungsund

Frontalkrock lastbil och personbil

Polis och räddningstjänst har larmats till Landsväg 160 i Stenungsund med anledning av en trafikolycka. En lastbil ska ha krockat med en personbil i en frontalkrock. En person har hittats medvetslös på platsen. Polis, ambulans och räddningstjänst arbetar just nu i ärendet på plats. 

Vägen är avstängd tills vidare. 

07:32 Uppdatering
En person har fört till sjukhus med ambulans. I olyckan ska en lastbil en minibuss samt ytterligare en personbil varit inblandad. Personbilen ska endast ha fått mindre skador i olyckan.  

08:42 Uppdatering
Den man i 20-årsåldern som var förare av en minibuss har dessvärre avlidit av de skador han ådrog sig i samband med trafikolyckan, anhöriga är underrättade.
Den person som förts till sjukhus med skador är föraren av lastbilen.   

10:01 Uppdatering
På olycksplatsen arbetar nu bärgare med att bärga fordonen. Vägen är fortsatt avstängd med kan förhoppningsvis öppnas igen inom kort. Fordonen är tagna i beslag och en utredning är startad om vårdslöshet i trafik och vållande till annans död. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.