11 februari 07:39, Sammanfattning kväll och natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet

22.22. Sunne. Bråk på restaurang. Polisen beordrades ut till en restaurang med anledning av att flera personer var i fullt slagsmål med varandra. Slagsmålet ska sedan ha fortsatt ut på gatan men där lugnat ned sig. Patrullen har upprättat en anmälan gällande misshandel och avvisat männen från platsen.

22.38. Karlstad. Boende på Råtorp har blivit ofredande av ett gäng på cirka 10-20 personer. Ungdomarna ska ha kastat snöbollar mot framför allt en utpekad bostad. Patrull till platsen för upprättande av anmälningar samt hemkörning av ett par personer.

00.07. Karlstad. En person omhändertagen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, i centrala Karlstad. Mannen är även misstänkt för skadegörelse och misshandel efter ett bråk på en restaurang.

00.15. Arvika. Samtal inkommer gällande ett misstänkt bråk i en lägenhet. Vid närmare kontroll visade det sig vara en ungdomsfest som hade spårat ut. Ingen misstanke om brott.

00.46. Kristinehamn. En man i 65-årsåldern har gripits och sedermera anhållits för misshandel. Detta efter att ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Kvinnan togs omhand av ambulanspersonal för bland annat sårskador.

01.50. Eda. En bilist i 20-årsåldern blir misstänkt för rattfylleri. Beslut om kroppsbesiktning. Mannens körkort omhändertogs på plats.

03.36. Karlstad. En man i 20-årsåldern misstänks för narkotikabrott i centrala Karlstad. Beslut om kroppsbesiktning.


Polisen har även fått in samtal – och i vissa fall hanterat – gällande ofredande och förargelseväckande beteende. Detta då personer spelat hög musik i områden där personer har blivit störda av beteendet. Patrullerna har kontrollerat 15 personer och bilar utan anmärkning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.