15 februari 08:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 25 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

03:09 Polisen larmades till en adress i Fröslunda i Eskilstuna med anledning av ett bråk i ett trapphus. Flera personer skulle vara inblandade, polis åkte till platsen. Flera gärningspersoner ska misshandlat en kvinna i 20-årsåldern. Minst ett tillhygge ska ha använts. Den drabbade kvinnan kontrollerades av ambulanspersonal, i övrigt har polisens presstjänst inga detaljer om skadorna. Polis påträffade tre personer i närområdet som kunde kopplas samman med händelsen, samtliga greps misstänkta för grov misshandel. Polis har säkerställt identitet på två av de gripna; en man i 25-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern. Den tredje som greps är en kvinna, men identiteten är inte fastställd när detta skrivs.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Information om pressnumret:

Idag är presstalespersonerna på möte klockan 09:15-14:10. Under den tiden uppdateras inte händelsenotiserna. Samtal till polisens pressnummer besvaras av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.