Uppdaterad 19 februari 20:47

19 februari 14:51, Försvunnen person, Linköping

Tre små flickor försvunna i Linköping. ANTRÄFFADE.

Kl. 14:51 fick polisen samtal om att tre flickor (4, 6 och 6 år gamla) inte kommit hem som de skulle efter att ha varit ute och lekt tillsammans i området Vidingsjö i Linköping.

Flickorna sågs senast vid 11:50-tiden på Morgongatan i Vidingsjö.

Två av flickorna är klädda i rosa overaller, en med rosa och en med blommig mössa. Den tredje flickan är klädd i rosa byxor och jacka av ännu okänd färg.

Polisen har flera enheter som deltar i sökandet och arbetar bl.a. med UAS (drönare) och hund i området. Misstanken finns att flickorna eventuellt kan ha begett sig in i skogen som ligger söder om Vidingsjö.

Polisen efterlyser nu eventuella iakttagelser av flickorna eller andra tips som kan leda till att de hittas. Kontakta polisen via 112.

Uppdatering:

De tre flickorna har anträffats.

De hittades kl 17:00 hemma hos en kamrat efter att en patrull som deltog i sökandet fått ett tips om att de eventuellt kunde befinna sig där. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.