20 februari 07:46, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan 22:00 och 07:00 hanterat ett 20-tal ärenden som rör Södermanlands län. Det ärende som sticker ut:

05:49 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till länsväg 214 vid Hållsta, Eskilstuna, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha krockat med en älg. Föraren, en man i 70-årsåldern, ska initialt inte ha fått några personskador. Bilen däremot ska ha fått en intryckt front och skador på motorhuven. Då älgen verkar ha lämnat platsen har en eftersöksjägare kallats in för att lokalisera älgen och kontrollera dennes mående. En anmälan om viltolycka kommer skrivas.

Utöver detta har polisen haft diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.