Uppdaterad 22 februari 09:40

21 februari 06:52, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

01:52, skadegörelse, Hunnebostrand
Vi får larm om att någon har tagit sig in på en byggarbetsplats. Personen ska enligt uppgift krossat en ruta och dragit i byggmaterial. En patrull säkrar en minderårig på plats. De kör hem honom till föräldrarna och upprättar samtidigt en anmälan om olaga intrång, skadegörelse samt narkotikabrott eget bruk.

01:42, brand, Borås
Vi får larm om att en bil brinner på Bäckgatan. Räddningstjänst och polis åker till den aktuella adressen. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Ingen misstänkt eller gripen i nuläget.

01:29, rattfylleri, Tidaholm
En patrull stoppar en bil på Södra ringvägen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri. I bilen hittar patrullen även ett knogjärn och föraren misstänks även för brott mot knivlagen.

00:53, brand, Göteborg
Vi får in ett larm om en brand i en lägenhet på Godhemsgatan. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till den aktuella adressen. Oklara omständigheter kring hur branden har uppstått och därför har polisen inlett en förundersökning gällande mordbrand. Det kommer ske en teknisk undersökning. I övrigt ingen ny information kring händelsen.

Uppdatering 230222 En man i 80-årsåldern har avlidit. Anhöriga är underrättade.

23:35, rattfylleri, Borås
En patrull stoppar en bil på riksväg 27 vid Nabbamotet. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri.

Misshandel i relation, polisområde Storgöteborg
En kvinna larmar polisen. En man har varit hotfull i samband med att han lämnar en bostad. Mannen har varit inne hos sin före detta fru på den aktuella adressen. I samband med detta har han misshandlat henne. Patrull kommer till platsen och tar upp en anmälan om misshandel. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.