21 februari 07:42, Detonation, Norrköping

Detonation på Ektorpsgatan - ingen person har skadats fysiskt.

03:47 En polispatrull befann sig i Norrköping när de hörde en hög smäll som kunde uppfattas som en detonation i närområdet. I samband med detta började flera larmsamtal inkomma till polisens regionledningscentral eftersom personer i närheten också hört smällen.

På Ektorpsgatan påträffades en port som hade skador efter en detonation. Det ska inte röra sig om jättestora skador men entrédörren och två parkerade bilar i närheten har skador. Ingen person ska ha fått fysiska skador.

Händelsen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse och brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor. Det finns ingen gripen för brotten.

Platsen spärrades av för en kriminalteknisk undersökning. Poliser befinner sig i närområdet för att arbeta med dörrknackning och informationsinhämtning.

Hjälp polisen

Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.