21 februari 21:02, Trafikbrott, Stockholms län

Ett urval av de trafikbrott som har rapporterats mellan klockan 17 till 21.

Klockan 17:06 Råckstavägen, Bromma stadsdelsförvaltning. Föraren rapporterades för att hon hade kört bilen utan giltig behörighet.

Klockan 7:10 Hornsgatan, Södermalms stadsdelsförvaltning. Föraren rapporterades för att han hade överskridit heldragen linje. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 1 500 kronor.

Klockan 17:33 Nynäsvägen, Huddinge kommun. Föraren rapporterades för att han brukade fordonet trots att det var belagt med körförbud. Det fastfällda bötesbeloppet för detta är 1 500 kronor.

Klockan 19:22 Riksväg 73, Farsta stadsdelsförvaltning. Föraren rapporterades för att ha kört över gällande hastighet. På den aktuella sträckan är högsta tillåtna hastighet 70 km/h och förarens hastighet uppmättes till 96 km/h. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 3 200 kronor.

Klockan 19:48 Riksväg 73, Enskede Årsta Vantör stadsdelförvaltning. Föraren rapporterades för att ha kört över gällande hastighet. På den aktuella sträckan är högsta tillåtna hastighet 70 km/h och förarens hastighet uppmättes till 76 km/h. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 1 500 kronor.

Klockan 20:30 Magelungsvägen, Huddinge kommun. Föraren rapporterades för att en baklykta saknades/ur funktion under svåra ljusförhållanden. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 2 000 kronor.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.