Uppdaterad 25 februari 04:13

24 februari 19:57, Trafikolycka, personskada, Nynäshamn

Två bilförare har frontalkrockat på riksväg 73. Två personer avlidna, ytterligare en person förd med ambulanshelikopter till sjukhus.

Polis, räddningstjänst och sjukvård larmas till en trafikolycka på riksväg 73 strax söder om trafikplats Älgvik. Två bilförare har frontalkrockat. I nuläget har en förare har förts till sjukhus med ambulans, skadeläget är oklart. 
Tillståndet för andra personer som är involverade i olyckan är oklart. Med anledning av räddningsarbetet har trafiken stängts av förbi olycksplatsen i södergående riktning.

UPPDATERING kl 04:00

De två inblandade fordonen är tagna i beslag för att en teknisk undersökning ska kunna göras.

På plats avled två personer och ytterligare en person fördes i ambulanshelikopter till sjukhus med oklar skadebild. Anhöriga är underrättade om vad som hänt.

Det finns vittnen till olyckan som inträffade i samband med omkörning. Olyckan utreds som Grov vårdslöshet i trafik. Den förare som kan anses vara vållande har ännu inte kunnat höras om händelsen, vilket gör att inga ytterligare detaljer kommer att lämnas ut.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.