25 februari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

23:11 Trafikolycka, Göteborg
Polis kallades till Djurgårdsgatan i Göteborg med anledning av en trafikolycka, en bilist hade i hög hastighet kört in i en stolpe och var enligt anmälare nära att köra på människor på platsen. Polis kunde säkra en förare en man i 30-årsåldern som misstänks för vårdslöshet i trafik. 

01:48 Bråk, Göteborg
Ett bråk mellan ett 15 till 30-tal maskerade fotbollssupportrar från IFK och GAIS ska ha uppstått på Kungstorget vid Kungstorgets Brygghus i Göteborg. Flera supportrar ska ha försökt ta sig in på Brygghuset där en gruppering vistades. Ordningsvakter tvingades gå emellan för att skilja grupperna, då en hotfull stämning uppstod.  
När Polis kom till platsen sprang flertalet supportrar i olika riktningar.  Fyra personer omhändertogs enligt polislagens 13§.

03:38 Misshandel, Kungälv
En kvinna ska enligt uppgifter blivit misshandlad i Kungälv av en manlig bekant. Mannen ska ha slagit kvinnan med en flaska och kvinnan blödde ifrån huvudet när polis kom till platsen. Mannen greps misstänkt för misshandel. Kvinnan fördes till sjukhus med ambulans för vård. En anmälan om grov misshandel har upprättats.Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.