03 februari 06:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

05:11, trafikolycka, Stenungsund
Vi får larm om att en personbil är involverad i en olycka på i Ödsmål. Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till platsen. En person förs till sjukhus i ambulans. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott är upprättad.


04:05, skadegörelse, Göteborg
Vi får in ett larm om att något har exploderat vid en dörr till en restaurang på Kungsportsavenyn. Polis åker till platsen och kan konstatera att något har detonerat vid dörren. En ruta på ytterdörren är trasig och det ligger glassplitter på platsen. Nationella bombskyddet tillkallas och platsen spärras av. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om allmänfarlig ödeläggelse är upprättad. 

03:51, mordbrand, Göteborg
En patrull upptäcker en bilbrand i ett parkeringshus på Riksdalersgatan. Två bilar brinner och räddningstjänsten larmas till platsen. En person grips i anslutning till platsen. Det har varit omfattande spridningsrisk till fler bilar och mannen grips misstänkt för mordbrand.
Kort efter kommer det ytterligare ett larm om en bilbrand på Svaleboskogen. Två bilar har brunnit och ytterligare en har fått skador. Det är i nuläget inte fastställt huruvida de två händelserna hänger ihop. Men den gripne kommer förhöras om bägge.


23:27, misshandel, Vara
En man larmar polisen och uppger att han har blivit misshandlad. En okänd gärningsperson har slagit mannen i ansiktet i samband med att han enligt uppgift försökt stoppa ett slagsmål. Polis och ambulans åker till platsen. En anmälan om misshandel är upprättad. Mannen förs till sjukhus i ambulans. Inga uppgifter om allvarligare skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.