03 februari 07:30, Sammanfattning kväll och natt, Dalarnas län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i länet

Malung-Sälen

00.36. En person blir misstänkt för narkotikabrott, innehav och eget bruk. Misstänkt är en kvinna i 35-årsåldern.

 

Mora

00.57. En bil har voltat på länsväg 946 i Vinäs. En förbipasserande upptäcker att en bil ligger på taket och är till synes övergiven. Efter ett tag anträffas en förare som förs till akuten för kontroll. Polisen har upprättat en anmälan gällande olovlig körning då föraren saknade körkort.

 

Ludvika

01.47. Två män kommer in till Ludvika lasarett för att söka vård. Kontakt tas med polis då det framkommer information som gör att det finns misstanke om att männen har blivit utsatta för brott. En förundersökning gällande människorov inleddes.

Fyra personer kunde gripas kort därpå och sitter numera anhållna efter beslut av åklagare. I nuläget kan ingen ytterligare information ges i ärendet.

 

I övrigt har polispatrullerna hanterat en del psykisk ohälsa, omhändertagit en person enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusad person samt genomfört en del kontroller av personer och fordon.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.