04 februari 08:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Ett urval av nattens händelser i polisområdet

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23.37 Polis larmades till en adress Östantill, Norrköping, med anledning av en misshandel. Enligt samtalet hade en man misshandlat en kvinna med slag och genom att ta struptag. Polis beordrades till platsen och när polispatrullerna kom fram till adressen kunde mannen gripas. Mannen misstänks för misshandel och han har, under natten, anhållits efter beslut av åklagare. Kvinnan kontrollerades av ambulanspersonal, polisens presstjänst har inga uppgifter gällande skadeläge.

01.02 Polis larmades med anledning av ett bråk mellan flera personer inne på en restaurang i Gamla staden, Norrköping. Några personer hade bråkat med personal. Flera polispatruller beordrades till adressen. Två personer, båda män i 20-årsåldern, misstänks för misshandel av två andra män i 20-årsåldern.

04.39 Polis larmades med anledning av ett inbrott i ett företags lokaler i Söderstaden, Norrköping. Väktare larmade polis och inbrott konstaterades. Polis har varit på plats och en brottsplatsundersökning har utförts. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats. Det är i nuläget oklart vad som har stulits från platsen.

Polispatrullerna har även hanterat rutinärenden som exempelvis berusade personer, viltolyckor, trafikkontroller och personer med psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.