04 februari 09:03, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Narkotikabrott, Kristinehamn kl. 00.24

En kvinna i 30-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika och hon fick åka med en patrull för provtagning. Resultatet på provet får visa om hon har gjort sig skyldig till brott.

Trafikbrott, Storfors kl. 00.53

En kille i 15-årsåldern är misstänkt för olovlig körning efter att ha blivit stoppad i en A-traktor som körts för fort. Fordonet är taget i beslag för en teknisk undersökning.

Misshandel, Karlstad kl. 02.35

En man i 35-årsåldern är förd till sjukhus efter att ha blivit misshandlad på en restaurang i Tingvallastaden. Flera patruller har varit på plats men i nuläget finns det ingen misstänkt i detta ärende. Däremot blev ett par personer omhändertagna enigt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 17 personer eller fordon, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat fem viltolyckor utan personskada.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.