05 februari 07:57, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av nattens händelser.

02:28, rattfylleri, Falkenberg
En patrull stoppar en bil på Strandvägen. Föraren blåser positivt i ett sållningsinstrument och omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

22:42, misshandel, Halmstad
Vi får larm om ett bråk på Andersbergsringen. Flera personer ska vara inblandade. En av personerna ska även ha ett tillhygge. Polis och ambulans åker till platsen. Enligt uppgift ska uppstått i samband med att två förare var nära att krocka. En person är förd till sjukhus. Inga uppgifter om allvarligare skador. Två personer grips misstänka för grov misshandel.

18:23, mordbrand, Laholm
Vi får larm om brand i en byggnad på Violvägen. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Branden ska enligt uppgift vara i källaren. Den har även spridit sig till ett intilliggande förråd. Inga personskador enligt uppgift. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning och en anmälan om mordbrand är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.