05 februari 08:22, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av ärenden som vi har hanterat

Skadegörelse, Arvika kl. 23.28

En eller flera okända personer har krossat en ruta till en butik i centrum. Polisen har varit på plats men i nuläget finns det ingen misstänkt.

Misshandel, Sunne kl. 00.42

En man i 30-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en man i 50-årsåldern på en restaurang. De båda känner varandra men anledningen till misshandeln är oklar för presstalespersonen. Det finns ingen information om att någon av dem ska ha behövt uppsöka akutsjukvård.

Misshandel, Arvika kl. 01.33

En eller flera okända personer har misshandlat en kille i de övre tonåren, utomhus. Killen tog sig själv till sjukhus för vård innan han kontaktade polisen. Anledningen till misshandeln är i nuläget oklar.

Våldsamt motstånd, Karlstad kl. 01.42

En man i 20-årsåldern är avlägsnad från en restaurang i centrum efter att han har gjort sig skyldig till våldsamt motstånd mot ordningsvakt.

Rattfylleri, Årjäng kl. 02.04

En man i 30-årsåldern är misstänkt för grovt rattfylleri efter att ha blivit stoppad och kontrollera i en bil i Silbodal. Polisen har omhändertagit mannens körkort och bilnycklar för att förhindra fortsatt brottslig färd.

Stöld/inbrott, Karlstad kl. 04.06

En eller flera okända personer har slagit sönder en ruta till en butik i Molkom, tagit sig in i butiken för att därefter försvinna från platsen. Polisen har varit på plats utan att hitta någon misstänkt och i nuläget är det oklart vad som har blivit stulet.

Utöver detta har vi bland annat omhändertagit tre personer enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, kontrollerat 14 personer eller fordon, hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat 11 viltolyckor utan personskada.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.