Uppdaterad 09 februari 12:16

09 februari 07:51, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Nattsammanfattning

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 07:00  hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanland.

Inga större händelser eller våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten.

Saknad person i Nyköping

Polisen sökte under gårdagen efter en saknad man i trakterna runt Nyköping. Mannen är i 30-årsåldern och söks enbart för att veta att han mår bra. Polisen misstänker alltså inget brott.

Olika resurser och kompetenser kommer att fortsätta detta sökande under torsdagen. Arbetet bedrivs inom LSO, Lagen om skydd mot olyckor och kommer att vara synligt.

09:50 Sökandet fortsätter under dagen i och runt Nyköping. Resurser och kompetenser som används är hemvärnet, kustbevakningen, helikopter samt egna hundpatruller. Dessa arbetar systematiskt i olika söksektorer som upprättats med centrum i Runtuna.

12:08 Mannen som polisen söker är i 30-årsåldern och upplevs som lång. Har du gjort iakttagelser som du sätter i samband med detta sökande så kontakta gärna polisen på platsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.