01 januari 07:47, Sammanfattning dygn, Värmlands län

Sammanfattning Nyårsdygnet

22.30 ARVIKA/HAMNGATAN MISSHANDEL En person träffas av en raket. Raketen skjuts ut från ett fordon. Personen/målsäganden har ont i en arm och har fått problem med hörseln. Ingen gripen i nuläget.

22.55 KARLSTAD/VÄSTRA TORGGATAN VÅLD MOT TJÄNSTEMAN Patrull åker till platsen med anledning av fyrverkerier. En man född -99 omhändertas för fylleri/LOB. Efter att ha satts in i polisbilen sparkar han föraren i huvudet. Polismannen behövde ej uppsöka vård.

23.04 KARLSTAD/KARLAGATAN SKADEGÖRELSE GENOM BRAND Anmälare ser hur två yngre män tänder eld på innehållet i en container. Patrull till platsen. Inga personer anträffade. 

01.25 KARLSTAD/TINGVALLAGATAN Två personer som skjutit raketer inne på toaletten på krogen. Brandlarmet gick igång och lokalen behövdes utrymmas. Två personer, man född -03 samt man född -04  misstänkta för skadegörelse.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.