01 januari 08:58, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00-07, cirka nio personer har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:44 Knivlagen, Sundsvall
Polis beordras till en adress på Södra Alnö med anledning av en man med kniv. Mannen befinner sig i en trappuppgång. Polis anträffar honom och omhändertar honom. Mannen misstänks för grovt brott mot knivlagen och skadegörelse.

02:58 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en krog i Sundsvall med anledning av misshandel. En person grips misstänkt för att ha misshandlat en annan person. Gripandet hävs senare av åklagare. Anmälan ska upprättas.

03:11 Stöld/inbrott, Sundsvall
Polis beordras till Södermalm med anledning av inbrott i förråd. Platsen dokumenteras och anmälan ska upprättas gällande stöld. En cykel uppges saknas.

03:27 Brand, Örnsköldsvik
Polis beordras till Överhörnäs med anledning av villabrand.

05:55 Stöld/häleri, Härnösand
En man kontrolleras i Gådeåstaden, Härnösand. Misstanke uppstår om att han är påverkad av narkotika och i hans ägo anträffas misstänkt stöldgods. Mannen grips och förhörs. Åklagare ska besluta om han eventuellt anhållande.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.