10 januari 07:09, Övrigt, Malmö

Nya fall av preparerade bullar och korvar, Malmö.

Två anmälningar om förgöring har upprättats efter att allmänhet hittat preparerade bullar och korvar på två adresser i Malmö.

Själlandstorget 9/1: En kvinna som är ute med sin hund vid 08-tiden uppmärksammar en uppställd korvbit på en gräsyta vid Själlandstorget. Hon hittar kort därpå en likadan korvbit, den här gången på en gräsyta vid Carls Gustafs väg. Kvinnan tar med sig korvbitarna hem och när hon undersökte dem närmare upptäckte hon att de är preparerade med något som ser ut som små svarta bitar. Hon uppfattade också att korvaren inte var normala till konsistensen. 

Bodekullsgatan 10/1: En kvinna som är ute på morgonpromenad med sin hund hittar ett 20-tal bullar slängda på trottoaren. Inuti bullarna finns vassa metallbitar. Bullarna tros ha lagts ut någon gång mellan 14-tiden på måndagen och 06.30 idag. Anmälaren har plockat upp bullarna och hennes hund har inte kommit till skada. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.