10 januari 07:37, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Jämtlands län.

Under natten har en person omhändertagits för fylleri.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

05:57 Inbrott, Krokom
Under morgonen kontaktas polisen gällande ett inbrott på en förskola i Nälden. Okänd gärningsperson/personer har tagit sig in i lokalerna. Det är i nuläget oklart vad som är tillgripet. Inbrottet har troligen inträffat någon gång efter klockan 18:00 på måndagen. 
Polisen har varit på plats för anmälningsupptagning gällande stöld genom inbrott. En brottsplatsundersökning har utförts.

Övrigt: Sedan klockan 22:00 på måndagskvällen har elva viltolyckor i Jämtlands län inrapporterats till polisen.

De inträffade på länsväg 677 Änge-Tulleråsen, Krokoms kommun, på länsväg 315 Vemdalen, Härjedalens kommun, i Kyrktåsjö, Strömsunds kommun, på länsväg 311 Tännäs, Härjedalens kommun, i Ödland, Östersunds kommun, på riksväg 84 Funäsdalen, Härjedalens kommun, på länsväg 340 Nordannälden, Krokoms kommun, i Brånan, Bergs kommun, på länsväg 592 Orrviken, Östersunds kommun och på E45 Hammerdal i Strömsunds kommun. 

Inga personskador har rapporterats. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.