10 januari 08:06, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Under natten har fyra personer medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

Polisen har under natten gripit en man i 30-årsåldern i Örnsköldsviks kommun som misstänks för misshandel av en kvinna som han har en relation med. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla mannen. Kvinnan förs till sjukvård. Brottsmisstanken gäller i nuläget grov misshandel. 

22:02 Ringa stöld, Sundsvall
Polisen beordras till en butik i Birsta med anledning av en ringa stöld. En kvinna misstänks ha vägt in en vara som en billigare vara. Anmälan gällande inga stöld upprättas. 

00:04 Brand, Örnsköldsvik
Polisen beordras till trakterna av Gullvik, Örnsköldsvik med anledning av brand i en villa. Enligt tillgängliga uppgifter ska inga personskador ha uppstått. Det finns ingen misstanke om brott i samband med branden. 

00:14 Drograttfylleri, Härnösand
Polisen stopparoch kontrollerar en personbil i centrum. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad av narkotika, han medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. En passagerare misstänks för ringa narkotikabrott genom innehav. 

Övrigt: En viltolycka har inrapporterats till polisen under tidig morgon, den skedde på länsväg 511 i Erikslund, Ånge kommun. Inga personskador uppstod. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.