11 januari 07:33, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer en sammanställning av natten i länet

Avesta

23.27: En bilist har glidit av vägen och därefter in genom ett staket och träffat ett annat fordon. Polisen har skrivit en anmälan om vårdslöshet i trafik och kontaktat vårdnadshavare då föraren är under 18 år.

 

Falun

04.04: SOS Alarm fick in samtal om att en bil stod i brand i centrala Falun under natten. Boende i närheten ska själva ha släckt bilbranden. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

 

Malung-Sälen

22.04: Polis beordrades ut till en livsmedelsbutik med anledning av att en man betedde sig aggressivt och utåtagerande på platsen. Mannen omhändertogs enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Patrullen skrev även en anmälan gällande ofredande.

 

Patrullerna har även hanterat en del rutinärenden och kontrollerat ett flertal fordon och personer utan anmärkning. Det har även inkommit samtal om viltolyckor och psykisk ohälsa. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.