Ett planerat tekniskt underhåll på polisen.se gör att vissa funktioner, som formulär och filtreringar, inte fungerar fullt ut. Tack för ditt tålamod!

Uppdaterad 12 januari 08:26

12 januari 07:39, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:41 Viltolycka, Kalix:
Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med en ren på E10, norr om Morjärv. Inga personskador rapporteras.

01:38 Viltolycka, Gällivare:
Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på Nattavaaravägen, Gällivare. Inga personskador rapporteras.

04:18 Överkalix:
Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med en älgkalv på E10, Svedjan. Inga personskador rapporteras.

05:09 Viltolycka, Överkalix:
Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med en ren på E10, norr om Överkalix. Inga personskador rapporteras.

05:40 Brand, Piteå:
Polispatrull beordras till Kälen med anledning av en fullt utvecklad brand i ett fristående garage. Det finns inga uppgifter om att någon skadats i samband med branden. Uppdatering 08:26: Polisen är klar på platsen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med branden.

Övrigt:
Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.